Opskrifter

Spaghetti med kødsovs

Torsdag, 25. august 2011af Redaktion
En nem og dejlig klassiker

(4 pers.)
25 min.

2 løg
2 stængler bladselleri
2 gulerødder
2 spsk. olivenolie
400 g hakket oksekød
2 spsk. tomatpure
1 dl vand
1 spsk. oregano
1 tsk. salt
1 knsp. peber
400 g spaghetti

Tilbehør
Parmesanost og brød

Hak løg, selleri og gulerødder fint og svits dem let i olien. Tilsæt kødet og brun det af sammen med grønsagerne. Rør tomatpure, vand, oregano, salt og peber i og lad kødsovsen simre under låg i 15 min.
Kog spaghettien i letsaltet vand, til den er al dente, og hæld vandet fra. Smag kødsovsen til med salt og peber og vend pastaen i. Server med friskrevet parmesanost og et stykke godt brød.

Madopskrift: Kristina Marckmann

FINE PORCELÆNSKRUS

Søde, røde porcelænskrus fra Falby med hvide prikker. Krusene kan købes for 25 kr. pr. stk. i Familie Journals Shop

Find flere opskrifter her...
Pastasalat med kylling
Spaghetti carbonara
Sennepskylling med sølvbedesalat

Find flere klassiske retter her...

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop