Opskrifter

Spinatsuppe med kødboller

Fredag, 24. maj 2013af Redaktion
Skøn, klar suppe med grønt og kødboller

Ingredienser til spinatsuppe med kødboller

(2 pers.)

250 g hakket kalvekød
2 bdt. forårsløg
1 fed hvidløg
1 tsk. paprika
1 skive daggammelt brød
1 tsk. olivenolie + 1 til pensling
Salt og peber
1 rød peberfrugt
8 dl hønsebouillon
250 g frisk spinat

Tilbehør
Flutes

Fremgangsmåde

Pil og rens forårsløgene. Skær halvdelen i skrå skiver. Hak resten fint. Pil og hak hvidløg meget fint. Smuldr brødkrummen og bland det med kalvekødet, hakket løg, hvidløg, paprika, olivenolie, salt og peber. Form små kødboller og sæt dem på en plade med bagepapir og pensl med olie. Sæt dem i ovnen i 5 min. ved 200º, til de er faste. Bring bouillonen i kog. Rens og snit peberfrugten i fine strimler. Kom peberfrugt og kødboller i suppen og kog i 3 min. Skyl spinaten og vend den i suppen sammen med de snittede forårsløg. Servér med lunt flutes.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Find flere opskrifter her...
Blomkålssuppe
Suppe med østershatte og ostegifler

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop

Skønne supper