Suppe med østershatte og ostegifler

Østershatte fås hele året og giver suppen en god fylde og masser af smag
Af
af Redaktion

Ingredienser til suppe med østershatte og ostegifler

(4 pers.)

1 fed hvidløg
2 spsk. hakket oregano
2 spsk. rapsolie
1 rl. færdig tærtedej
1 mozzarella i saltlage
500 g østershatte
2 finthakkede løg
2 fed hakkede hvidløg
1 spsk. smør
4 dl hønsefond
4 dl fløde 9%
2 spsk. hakket oregano
Salt og peber

Fremgangsmåde

Pres hvidløget og bland det med olie og oregano. Skær tærtedejen ud i 8 trekanter, pensl med krydderolien og læg en skive mozzarella på hver. Rul trekanterne sammen og pensl med resten af krydderolien. Bag giflerne midt i ovnen ved 175° i ca. 15 min. Riv østershattene i mindre stykker og svits dem i smørret sammen med løg og hvidløg. Tilsæt hønsefond og fløde og lad det simre i 5 min. Blend halvdelen af fyldet og kom det tilbage i suppen, så den jævnes. Smag suppen til med oregano, salt og peber.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Fyldig karrysuppe
Blomkålssuppe

Skønne supper

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.