Stegt rødspætte med rabarberrelish

De sprøde stængler kan høstes fra tidligt forår og henover sommeren og kan bruges i både salte og søde retter. Servér eksempelvis denne lækre ret; stegt rødspætte med rabarberrelish.
Af
Fredag, 5. maj 2017 - 11:15 - Af: Helle Brønnum Carlsen, Foto: Carina Krüger.
Stegt rødspætte med rabarberrelish på tallerken

Stegt rødspætte med rabarberrelish

(2 pers.)

Ingredienser

2 friske rødspætter Salt og peber 50 g smør 400 g nye kartofler 1 porre 5 rabarberstilke 1 spsk. rabarbersirup 1 spsk. rabarbereddike Tilbehør: Grøn salat Prøv også smørstegt rødspætte med dildsmør

Fremgangsmåde

Drys fiskene med salt og peber. Kom smør på en pande og lad det bruse af. Brun fiskene på begge sider og læg dem i et ovnfast fad. Kog kartoflerne og pil dem. Sæt fisken i ovnen ved 210° i 8 min. Rens porre og rabarber og skær dem i små stykker. Steg det i resten af smørret fra fisken, til det bruner let. Kom sirup og eddike i panden og kog det ind, til det klistrer let. Servér fisken med relish, kartofler og grøn salat.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.