Opskrifter

Svinekotelet a la Caribien

Tirsdag, 19. august 2014af Helle Brønnum Carlsen, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Her får du opskriften på svinekotelet med majssalat og guacamole

Opskrift på svinekotelet med guacamole

(Svinekotelet med guacamole til 4 pers.)

2 majskolber
2 spsk. olivenolie
1 tsk. røget paprika
¼ tsk. tørrede chiliflager
4 svinekoteletter
Salt og peber
2 store, modne tomater
2 forårsløg
½ usprøjtet appelsin
½ bdt. koriander
½ limefrugt
4 tortilla

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)

Fremgangsmåde til svinekotelet med guacamole

Kog majskolberne i saltet vand i 8 min. Tag dem op skrab kernerne af kolberne. Rør olien med paprika og chili. Smør godt halvdelen på svinekoteletterne og den anden halvdel på majskernerne. Drys koteletterne med salt og peber og steg dem på en varm grillpande ca. 6 min på hver side. Lad dem hvile, mens du tilbereder resten.

Steg majskernerne i 2 min. på den samme pande. Skær tomaterne i kvarter og tag kernerne ud. Skær tomatkødet i må tern. Pil og skær forårsløgene i tynde ringe. Riv appelsinskallen og pres appelsinen. Bland majs med tomater, løg og appelsinsaft og skal. Pluk korianderbladene i majsblandingen. Anret med en halv limefrugt til at presse over. Lun tortillaerne i ovnen og servér til koteletterne med salat og guacamole til.


Opskrift på guacamole

(Guacamole til 4 pers.)

2-3 avocadoer
1 fed hvidløg
1 lime
½ rød chili
Salt

Fremgangsmåde til guacamole

Pil og mos avocadoerne. Pil og riv hvidløget fint og vend det i
mosen. Pres limefrugten og rør saften i din guacamole. Rens chilien og skær den i små tern. Rør chilien i din guacamole sammen med lidt salt. Din guacamole er klar til at blive serveret med det samme.




Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.