Opskrifter

Thaisuppe med rejer og kokos

Tirsdag, 6. marts 2012af Redaktion
Ugens supernemme ret

(3 pers.)
20 min.

12 tigerejer med skal
2 spsk. olie
2 fed grofthakkede hvidløg
1 tsk. sorte peberkorn
4 limeblade
2 snittede citrongræs
1 hakket chili
5 dl grønsagsbouillon
1 ds. kokosmælk
250 g champignoner i skiver
2 finthakkede chilier
Saften af 1 lime
2 tsk. sukker
3 spsk. fiskesauce
2 tomater i både
2 spsk. grofthakkede koriander

Pil rejerne og steg skallerne i olie ved kraftig varme sammen med hvidløg, peber, limeblade, citrongræs og chili i et par min. Hæld bouillonen i, lad suppebasen koge i 10 min. og hæld den gennem en sigte. Kog suppen op med kokosmælk, rejer, champignon og chili i. Smag til med limesaft, sukker og fiskesovs. Tilsæt tomatbåde og koriander og server med et stykke godt brød.

Madopskrift: Kristina Marckmann

SMART DAMPBOKS TIL FISKEN

Den smarte dampboks fra SilikomArt er i 100% silkone, hvis egenskaber forhindrer fisken i at hænge ved formen. Boksen kan købes i shoppen...

Find flere opskrifter her...
Laksesuppe med chili og ingefær
Græskarsuppe
Fiskesuppe med kokosmælk

Bliv inspireret af det asiatiske køkken









Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop