Thaiwok med oksekød

Frem med spisepindene - eller gaflerne, hvis du endnu ikke mestrer spisepindekunsten. Nu skal der nemlig serveres en lækker omgang thaiwok med blandt andet oksekød, sukkerærter og forårsløg.
Af
af Gitte Heidi Rasmussen.

Ingredienser til thaiwok med oksekød:

(2 pers.)

300 g oksekød i wokstrimler
1 tsk. friskrevet ingefær
1 fed knust hvidløg
1 rød chili
2 spsk. hoisinsauce
4 forårsløg
300 g sukkerærter
1-2 tsk. fiskesauce
Lidt sukker
Ærteskud
2 dl ris

Prøv også: Wok med andebryst

Fremgangsmåde:

Kog risene som anvist på emballagen.
Vend kødet i en marinade af ingefær, knust hvidløg, finthakket chili og hoisinsauce og lad det trække lidt.
Snit forårsløgene meget skråt og halvér sukkerærterne på langs.
Tag kødet op af marinaden og lynsteg det i lidt olie lidt ad gangen.
Kom grøntsagerne ved og lynsteg endnu et minut.
Tilsæt marinaden og varm det godt igennem.
Smag til med fiskesauce og lidt sukker.
Drys med ærteskud og servér med kogte ris.

Se også: Svinemørbrad med nudler og kokos

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.