(4 pers.)
8-9 dl fiskebouillon
1 tsk. stødt koriander
2 cm ingefær
175 g tynde risnudler
1 spsk. fiskesovs
2 røde chilier
3 fed hvidløg
300 g store rejer
200 g laksefilet
4 forårsløg i skrå skiver
1 håndfuld
korianderblade
1 håndfuld mynteblade
1 lime
Salt og peber
Sådan gør du:
Kom bouillonen i en gryde med koriander og fintrevet ingefær og lad det koge i 2 min. Udblød risnudlerne efter anvisning på pakken. Kom fiskesovs, hvidløg i tynde skiver og chili i tynde skiver i bouillonen og kog i 2 min. Skær laksen i mindre stykker og tilsæt dem sammen med rejerne. Lad det simre i 2 min. Skær forårsløgene i skrå skiver og tilsæt dem sammen med nudlerne. Vend med krydderurter og pres lidt limesaft i. Smag til med salt og peber og server med mere lime.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv også...
Tomatsuppe
Durumboller
Galleri: Skønne supper
Skønne supper




Blomkålssuppe og fennikelsalat med dild og æble
En dejlig varm suppe i vinterkulden
Find opskriften her...










Kartoffel-porresuppe med persillepesto
Lækker, cremet suppe med masser af smag
Find opskriften her...


Græskarsuppe
Du kan fryse de sidste portioner og bage dem under et butterdejslåg til gæstemad
Find opskriften her...






Brunet jordskoksuppe med kylling
Skøn, velsmagende suppe - serveret med godt brød
Find opskriften her...


Gulerodssuppe med krydrede quesadillas
En god, krydret suppe med lækkert, sprødt tilbehør
Find opskriften her...












Asiatisk nuddelsuppe med blomkål og forårsløg
Skøn suppe med grønsager
Find opskriften her...








Rødbedesuppe med honning og krydderurter
Dejlig varm suppe, med en flot farve
Find opskriften her...





