Mini-julemuffins med marcipan og appelsin

Disse små søde muffins, smager så juleenglene synger! De kan pyntes med glasur, eller som vi har gjort her i opskriften med sukkerkrymmel af eget valg.
Af
af Kristina Marckmann
Mini-julemuffins med marcipan og appelsin
30 min
28 stk
Mini-julemuffins
2 æg
160 g sukker
200 g mel
1 tsk. bagepulver
1½ tsk. kanel
1 dl koldpresset rapsolie
½ dl mælk
50 g marcipan
½ usprøjtet appelsin
50 g ristede mandelsplitter
100 g flormelis
1 tsk. kanel
1 spsk. appelsinsaft
Sukkerkrymmel

Fremgangsmåde

  1. Pisk æg og sukker skummende.
  2. Bland mel, bagepulver og kanel sammen.
  3. Rør melblandingen i æggesnapsen skiftevis med olie og mælk.
  4. Riv marcipanen groft og appelsinskallen fint og vend det i dejen sammen med mandelsplitterne.
  5. Kom dejen i 28 mini-muffinsforme, og bag dem ved 200° i 15-20 min. og lad dem afkøle.
  6. Rør flormelis, kanel og appelsinsaft sammen til en tyk glasur og dekorer kagerne med glasuren og sukkerkrymmel.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.