Mini-julemuffins med marcipan og appelsin
Disse små søde muffins, smager så juleenglene synger! De kan pyntes med glasur, eller som vi har gjort her i opskriften med sukkerkrymmel af eget valg.
Af
af Kristina Marckmann

30 min
28 stk
Mini-julemuffins
2 æg
160 g sukker
200 g mel
1 tsk. bagepulver
1½ tsk. kanel
1 dl koldpresset rapsolie
½ dl mælk
50 g marcipan
½ usprøjtet appelsin
50 g ristede mandelsplitter
100 g flormelis
1 tsk. kanel
1 spsk. appelsinsaft
Sukkerkrymmel
Fremgangsmåde
- Pisk æg og sukker skummende.
- Bland mel, bagepulver og kanel sammen.
- Rør melblandingen i æggesnapsen skiftevis med olie og mælk.
- Riv marcipanen groft og appelsinskallen fint og vend det i dejen sammen med mandelsplitterne.
- Kom dejen i 28 mini-muffinsforme, og bag dem ved 200° i 15-20 min. og lad dem afkøle.
- Rør flormelis, kanel og appelsinsaft sammen til en tyk glasur og dekorer kagerne med glasuren og sukkerkrymmel.

Dessert & Kage
Julemuffins med marcipan, mandler og appelsin

Dessert & Kage