Opskrifter
Italiensk panna cotta med hindbær og lime
Lørdag, 30. april 2011Opdateret 48 min sidenaf Kristina Marckmann
Her får du opskriften på den lækre italienske dessert: Panna cotta. Denne version serveres med en frisk og syrlig bund på hindbær og lime.

30 min
4 personer
Panna cotta med hindbær
150 g hindbær
2 spsk. rørsukker
1 spsk. limesaft
3 bl. husblas
1 st. vanilje
5 dl piskefløde
100 g sukker
1 tsk. revet, usprøjtet limeskal
6 hindbær til pynt
Strimler af limeskal
Fremgangsmåde
OBS: Panna cottaen skal stå på køl i mindst 3 timer, inden den kan serveres.
- Kom hindbær, rørsukker og limesaft i en gryde, giv det et opkog og lad det køle af.
- Stil husblassen i blød i koldt vand, flæk vaniljestangen og skrab kornene ud.
- Kom fløde, sukker, limeskal, vaniljekorn og vaniljestang i en gryde og giv det et opkog.
- Tag vaniljestangen op og rør husblassen ud i flødeblandingen.
- Fordel hindbærblandingen i 4 portionsglas og kom forsigtigt flødecremen over og stil dem på køl i mindst 3 timer.
- Pynt portionsglassene med hindbær og limestrimler.

Dessert & Kage
Panna cotta med appelsin og frisk citrussalat

Dessert & Kage
Hindbærlagkage med chokoladeglasur og slik