Forårstegn

Mandag, 11. april 2011
af Redaktion
Af chefredaktør Anette KokholmPå madsiderne i dette nummer af Familie Journal optræder, efter min mening, forårets gladeste budskab: Stenbiderrogn!
Familie Journal, der udkommer mandag 11. april 2011 - med bladet følger krydsordsleksikon nr. 2
Familie Journal, der udkommer mandag 11. april 2011 - med bladet følger krydsordsleksikon nr. 2

Af chefredaktør Anette Kokholm

På madsiderne i dette nummer af Familie Journal optræder, efter min mening, forårets gladeste budskab:
Stenbiderrogn!
Indrømmet, der er også andre glæder ved foråret. Lyset, den tiltagende grønne farve derude, løftet om udeliv og knap så meget overtøj. Men for de af os, der holder af bordets glæder, er rognen nu alligevel noget af det dejligste.

Tid til eksperimenter
Jeg bliver så glad, når jeg kommer forbi min fiskehandler og ser, at nu er den der. Eller, når jeg står i det lokale supermarked og opdager, at nu har de den også. For når den er nået til supermarkedet, så er det da virkelig blevet sæson.
Hos mig serverer jeg altid fromage frais og hakkede rødløg til. Og så et stykke ristet brød. Men det bliver lidt ensformigt i længden, og derfor skal jeg i hvert fald hjem og eksperimentere med de lækre opskrifter her i bladet.

Rigtig god fornøjelse og mange forårshilsner

En smagsprøve på en af de lækre stenbiderrogns-opskrifter:
Forårssalat med stenbiderrogn

Endnu flere opskrifter her - og du kan endda vinde en kaffemaskine!

Ris og ros til Anette: Skriv her