Tomatsuppe

Tomatsuppe er en skøn og nem ret, og netop nu bugner det med solmodne tomater i butikkerne. Derfor giver vi dig her en af vores yndlingsopskrifter.
Af
af Kristina Marckmann, Foto: Carina Krüger
Tomatsuppe
(4 pers.)

Det skal du bruge til tomatsuppe:

1 kg tomater 1 løg 1 fed hvidløg 1 spsk. smør 7 dl bouillon 1 chili 1 skalotteløg 60 g revet cheddar 2 tsk. salt Tabasco 175 g ægnudler 2 fuldkornstortilla Persille Prøv også: Tomatsuppe med oregano og parmesan

Sådan laver du tomatsuppe

Skær tomaterne i mindre stykker. Pil og hak løg og hvidløg og svits løgene i smørret. Tilsæt tomater, bouillon og salt og lad det koge under låg i 15 min. Hak chili og skalotteløg fint og bland med cheddar. Blend suppen helt glat og smag til med salt, peber og Tabasco. Kom nudlerne i suppen og lad den småsimre under låg i 5-6 min. Fordel osteblandingen over den ene tortilla, læg den anden tortilla over og bag dem på begge sider på en tør pande ved jævn varme, til osten er smeltet. Servér suppen drysset med hakket persille sammen med de lune quesadillas skåret i trekanter. Prøv også: Cremet ostesuppe med tomatbrød

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.