Fuldkornswrap med tun, pesto, syltede jalapeños og spinat

Frisk, hurtig og fuld af smag – denne fuldkornswrap med tun, pesto og et lille kick fra jalapeños er perfekt til frokost eller en let aftensmad.
Af
Nadia Mathiasen Foto: Stine Christiansen
Fuldkornswrap med tun, pesto, syltede jalapeños og spinat
Annonce
30 min
4 personer
Fuldkornswrap med tun, pesto, syltede jalapeños og spinat:
2 dåser tun i vand
1 lille rødløg
2 håndfulde frisk babyspinat
2 håndfulde rucola
4 fuldkornstortillaer
4 spsk. grøn pesto f.eks. persille- eller rucolapesto
30 g syltede jalapenos
Salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Hæld væden fra tunen, og lad den dryppe af.
  2. Pil og hak rødløg meget fint.
  3. Skyl babyspinat og rucola, og lad begge dele dryppe af.
  4. Lun evt. tortillawraps, og smør dem med pesto.
  5. Fordel tun, rødløg og syltede jalapeños ovenpå, og krydr med salt og peber.
  6. Top med babyspinat og rucola, og rul wrappen stramt sammen.
Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.