Fuldkornswrap med tun, pesto, syltede jalapeños og spinat
Frisk, hurtig og fuld af smag – denne fuldkornswrap med tun, pesto og et lille kick fra jalapeños er perfekt til frokost eller en let aftensmad.
Af
Nadia Mathiasen Foto: Stine Christiansen

Annonce
30 min
4 personer
Fuldkornswrap med tun, pesto, syltede jalapeños og spinat:
2 dåser tun i vand
1 lille rødløg
2 håndfulde frisk babyspinat
2 håndfulde rucola
4 fuldkornstortillaer
4 spsk. grøn pesto f.eks. persille- eller rucolapesto
30 g syltede jalapenos
Salt og peber
Fremgangsmåde:
- Hæld væden fra tunen, og lad den dryppe af.
- Pil og hak rødløg meget fint.
- Skyl babyspinat og rucola, og lad begge dele dryppe af.
- Lun evt. tortillawraps, og smør dem med pesto.
- Fordel tun, rødløg og syltede jalapeños ovenpå, og krydr med salt og peber.
- Top med babyspinat og rucola, og rul wrappen stramt sammen.

Hovedretter
Wraps med krydret gris
Annonce