Kylling i druesauce

Hvidvinskogt kylling i flødesauce med grønne og blå druer
Af
af Christine Bille Nielsen
Over- og underlår af kylling vendt i en flødesauce med blå eller grønne druer
Annonce

Ingredienser til kylling i druesauce

(4 pers.)

4 kyllingelår
1 spsk. smør
Salt og peber
1 dl hvidvin el. hvid portvin
2½ dl piskefløde
2½ dl hønsebouillon
300 g grønne/blå druer
Salt og peber

Tilbehør:
Kogte kartofler
500 g dampede bønner

Alternativ til kylling i druesauce: Kylling med små rødbeder

Fremgangsmåde til kylling i druesauce

Brun kyllingelårene på begge sider i smørret på en stor pande og krydr med salt og peber. Tilsæt hvidvin eller portvin og lad det koge, til næsten al væsken er væk.
Tilsæt fløde og bouillon og lad lårene simre heri i 30 min. Halvér druerne og fjern eventuelle sten. Vend druerne i saucen og lad dem simre med i 4 min. Smag saucen til med salt og peber. Servér retten med kogte kartofler og dampede bønner.

Annonce

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.