Kylling med små rødbeder
Det skal du bruge til kylling med små rødbeder
(4 pers.)
4 dobbelte kyllingelår
1 spsk. olivenolie
Salt og peber
300 g små rødbeder
100 g feldsalat
50 g fetaost
1 æble
50 g valnødder
Dressing:
1 spsk. æbleeddike
2 spsk. valnøddeolie
Salt og peber
Prøv også: Risotto med kylling og asparges
Sådan laver du kylling med små rødbeder
Gnid kyllingelårene med olie, salt og peber. Steg dem på grillen, vend dem jævnligt (det tager ca. 45 min.) eller brun dem på grillen og steg dem færdige i ovnen.
Kog rødbederne i saltet vand i 20-30 min. Gnid skindet af dem og skær dem i mindre stykker.
Rør dressingen sammen og vend den i de lune rødbeder. Skyl salaten og vend den i rødbederne.
Anret med smuldret feta, æbleskiver og valnødder øverst.
Servér med flutes til.