Rabarbermazariner

Lækkert bagværk med marcipan og rabarber
Af
af Redaktion
Annonce

(Ca. 12 stk.)

75 g sukker
150 g ægte marcipan
6 æggeblommer
100 g hvedemel
50 g blendede mandler
Kornene af ½ vaniljestang
1½ tsk. bagepulver
50 g smeltet smør
150 g rabarberstængler i mindre stykker
6 æggehvider

Rør marcipan og sukker blødt og rør så æggeblommer i en ad gangen, til det er glat. Sigt mel og bagepuvler og bland med mandler, rabarber og vaniljekorn. Rør det tørre i den klistrede marcipanmasse og vend smeltet smør i. Pisk æggehvider helt stive og fold dem i dejen. Kom i muffinforme og bag ved 180° i ca. 10-12 min. Kan drysses med lidt flormelis.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter på lækkert bagværk her...
Havregrynscookies med chokolade
Rabarbertærte med smuldredej
Jordbærmedaljer

16 fristende opskrifter med rabarber og jordbær

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.