Opskrifter
Kanelis med Bastogne-kiks
Fredag, 23. maj 2025Af Gitte Heidi Rasmussen Foto: Betina Hastoft
Fløjlsblød kanelis med knas fra Bastogne-kiks, en nem og lækker dessert med smag af hygge og varme krydderier.

1 t
4 personer
Kanelis med Bastogne-kiks:
2 dl kaffefløde 9 %
2 dl sødmælk
125 g sukker
1 tsk. stødt kanel
4 Bastogne-kiks
Til servering:
1 Bastogne-kiks
Citronmelisse
Fremgangsmåde:
- Bland fløde, mælk, sukker og kanel i en skål, og frys det til is i en ismaskine.
- Knus Bastogne-kiksene, og bland dem i den færdige is.
- Hæld isen i 4 forme, og sæt dem i fryseren indtil servering.

Artikler
Søstre har overtaget historisk ishus: Det er vores store drøm
Servering:
- Vend isene ud på tallerkner, drys med knust Bastogne-kiks, pynt med citronmelisse, og servér straks.