Avocado med rejer og stenbiderrogn

Flot snitte til en uhøjtidelig lejlighed
Af
af Redaktíon

(2 stk.)

1 skive rugbrød
½ avocado
¼ tsk. tørrede chiliflager
100 g afdryppede rejer i lage
1 spsk. stenbiderrogn
1 spsk. cremefraiche 38%
1 citronbåd
Salt og peber

Pynt
Purløg

JEG ELSKER MORMORMAD

Er du også vild med mormormad? Så vær med i Familie Journals mormormad-fællesskab på facebook.
Se mere her

Skær rugbrødet i to rektangler. Rør cremefraichen med chili, salt og peber. Mos avocadoen heri. Smør det på brødet. Læg rejerne på avocadomosen og læg en klat stenbiderrogn over. Drys med hakket purløg.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Se masser af smørrebrød i galleriet nedenfor...

Smørrebrød

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.