Gyldne abrikoser med mandler og gedeostecreme
Søde abrikoser og cremet gedeost giver en skøn harmoni. Gyldne abrikoser er en enkel og elegant mundfuld.
Af
Af redaktionen

Når søde, bagte abrikoser møder den milde syrlighed fra gedeost, opstår en lille smagseksplosion, der både kan serveres som forret, tapas eller en let dessert. En nem opskrift med få ingredienser, der imponerer. Opskriften giver 24 stk.
16 min
24 stk
Gedeostecreme
½ spsk. rosmarin
80 g frisk gedeost
½ spsk. honning
Salt og peber
Abrikoser
24 mandler
24 tørrede abrikoser
12 skiver bacon
Gedeostecreme
- Hak rosmarin fint, og rør den sammen med gedeost, honning, salt og peber.
Abrikoser
- Skold og smut mandlerne. Rist dem gyldne på en tør pande.
- Åbn abrikoserne med en lille kniv, og fyld lidt gedeostcreme i.
- Læg en ristet mandel i midten af hver abrikos.
- Bind en halv skive bacon stramt om hver abrikos, og grill dem på havegrillen i ca. 3 minutter på hver side.
- Nyd de gyldne abrikoser som snack, evt. sammen med en drink.

Dessert & Kage
Fillokurve med tomat-abrikoskompot og is

Forretter & Tilbehør