Gyldne abrikoser med mandler og gedeostecreme

Søde abrikoser og cremet gedeost giver en skøn harmoni. Gyldne abrikoser er en enkel og elegant mundfuld.
Af
Af redaktionen
Gyldne abrikoser

Når søde, bagte abrikoser møder den milde syrlighed fra gedeost, opstår en lille smagseksplosion, der både kan serveres som forret, tapas eller en let dessert. En nem opskrift med få ingredienser, der imponerer. Opskriften giver 24 stk.

16 min
24 stk
Gedeostecreme
½ spsk. rosmarin
80 g frisk gedeost
½ spsk. honning
Salt og peber
Abrikoser
24 mandler
24 tørrede abrikoser
12 skiver bacon

Gedeostecreme

  1. Hak rosmarin fint, og rør den sammen med gedeost, honning, salt og peber.

Abrikoser

  1. Skold og smut mandlerne. Rist dem gyldne på en tør pande.
  2. Åbn abrikoserne med en lille kniv, og fyld lidt gede­ostcreme i.
  3. Læg en ris­tet mandel i midten af hver abrikos.
  4. Bind en halv skive bacon stramt om hver abrikos, og grill dem på havegrillen i ca. 3 minut­ter på hver side.
  5. Nyd de gyldne abrikoser som snack, evt. sammen med en drink.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.