Banan-chokoladekopper

Fin dessert der er klar på 15 minutter
Af
af Redaktion

(4 pers.)
15 min.

50 g sukkerristet mysli
1 stor banan i skiver
150 g frugt el. bær, evt. frosne
100 g mørk chokolade, smeltet
1 dl piskefløde
1 spsk. sukker
Kornene af ½ vaniljestang
1 dl tyk, græsk yoghurt

Kom skivet banan i bunden af 4 glas. Læg frisk frugt eller frosne bær over. Drys mysli over og dryp med smeltet chokolade rørt op med 1 spsk. af fløden. Pisk resten af fløden til skum, smag til med sukker, vanilje og yoghurt og læg øverst. Hæld smeltet chokolade på toppen. Server kølig.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Chokoparfait med daim
Crema catalana
Tiramisu

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.