DDV-opskrift: Frugtsalat med choko-yoghurtcreme

Sød og sund dessert fra De Danske Vægtkonsulenter
Af
af Redaktion

1 blomme
½ appelsin i fileter
½ pære
62 g vindruer, blå ell. blandede

Choko-yoghurtcreme
63 g DDV yoghurt 7%
1-2 tsk. DDV kakao
Flydende sødemiddel


TIP

  • Pynt evt. desserten med 15-30 g mandelsplitter som er tørristede på en hed pande.

Skær frugten i passende små stykker og bland dem til en frugtsalat. Rør yoghurten med kakao og smag cremen til med sødemiddel. Server frugtsalaten med cremen til.

Madopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter


Flere søde sager fra De Danske Vægtkonsulenter...
Risklatkager
Hindbærmuffins
Brombærkage

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.