Blommetrifli med råcreme

En knasende lækker dessert
Af
af Redaktion

(4 pers.)

60 g makroner
½ dl lys portvin eller æblecider
300 g udstenede blommer
100 g sukker

Creme
2 bægre pasteuriserede æggeblommer
Kornene af 1 vaniljestang
50 g sukker
2 dl piskefløde

Pynt
Mynte

JEG ELSKER DESSERT

Er du også vild med dessert? Så vær med i Familie Journals dessertfællesskab på Facebook. Se mere her

Knus makronerne let, kom dem i glas og hæld portvin over. Halver blommerne, damp dem med sukker i ca. 7 min., til de er let møre, men ikke mosede, afkøl dem. Kom blommerne over makronerne. Pisk æggeblommerne luftige med vaniljekorn og sukker. Pisk fløden stiv og vend æggeblandingen i. Hæld råcremen over blommerne. Stil desserten koldt. Pynt med lidt mynte ved servering.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Gammeldags æblekage
Fløderand med frugt
Pære Belle Helene

Er du til mormormad? Vælg mellem 35 retter her




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.