Kalorievenlig koldskål på kærnemælk og ylette med jordbær

Her får du opskriften på en let sommerdessert, der ikke ligger tungt i maven fra Familie Journals Slankeklub.
Af
af Redaktion
Kalorievenlig koldskål på kærnemælk og ylette med jordbær
Foto: Familie Journals Slankeklub

4 portioner

125 g jordbær
1 spsk. rørsukker
1 tsk. vaniljesukker
5 dl kærnemælk
4 dl a38 0,5% eller ylette

Fremgangsmåde

  1. Jordbærrene renses.
  2. Halvdelen skæres i skiver og den anden halvdel blendes med sukker, vaniljesukker og lidt kærnemælk.
  3. Bland jordbærrene med kærnemælk og A-38.
  4. Koldskålen smages til - evt. med lidt mere rørsukker eller vaniljesukker.
  5. Opbevares i køleskab ind til servering

Tip

Jordbærrene kan erstattes med hindbær eller brombær. Servér evt. desserten med kammerjunker eller et scope fedtfattig vaniljeis.

Næringsindhold

Energiinformation pr. portion

Energi 115 kcal/481 kJ
Fedt: 1 g
Kulhydrater: 16 g
Protein: 9 g

 

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.