Scones

De dejligste hurtigbagte scones, hvor hele fremstillingen tager omkring ½ time. Scones er allerbedst når de er nybagte og lune
Af
af Redaktion

Ingredienser til scones

(Ca. 8 scones)

250 g hvedemel
3 tsk. bagepulver
1 spsk. sukker
½ tsk. salt
75 g smør
Ca. 1¼ dl ymer el.
1 dl kærnemælk

Fremgangsmåde - scones

Tænd ovnen på 250°. Bland de tørre ting i en skål og gnid smørret i. Tilsæt ymer til en blød dej, der kun skal samles, ikke æltes. Rul scones dejen ud i ca. 3 cm's tykkelse og udstik ca. 8 scones. Bag dem 15-20 min. på midterrillen.

Spis dine scones lune med flødeskum eller smør og jordbærmarmelade.

Vi elsker muffins!

Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal.
Se vores muffins her

Bageopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Scones med rabarberkompot og flødeskum
Kanelboller

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.