Svampesuppe

Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Inge Lise Lousdal, Vestervig. Se Inge Lises lækre opskrift på svampesuppe her
Af
af Inge Lise Lousdal, foto: Carina Krüger

Opskrift på svampesuppe

(4 pers.)

250 g blandede svampe
100 g kalkunbacon
1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk. olie
1½ spsk. mel
½ l grønsagsbouillion
2½ dl mælk
1 tsk. salt
1 knsp. peber
citronsaft
2 spsk. hakket persille

Mere i humør til noget sødt?

Se det store galleri med muffins i massevis

Rens svampene og skær dem i mindre stykker. Hak bacon, løg og hvidløg og steg det gyldent i olien. Tilsæt svampene og lad dem stege med, til væden næsten er væk. Tilsæt melet og rør bouillonen i lidt efter lidt.

Lad suppen småsimre i 10 min., mens der røres. Tilsæt mælken, lad det koge op og smag til med salt, peber, citronsaft og hakket persille

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.