Mokkamousse

Chokoladedrøm med kaffesmag til festen
Af
af Redaktion

(6 pers.)

200 g god mørk chokolade
¾ dl stærk kaffe
2 pasteuriserede
æggeblommer
4 dl piskefløde

Pynt

Kiwiskiver
Revet el. hakket
hvid chokolade



Bræk chokoladen i småstykker og varm den langsomt op i kaffen. Køl det noget af og rør æggeblommerne i. Pisk fløden næsten stiv og vend den forsigtigt i kaffeblandingen. Hæld desserten i kopper eller glas og sæt dem i køleskab mindst 3 timer. Pynt med kiwi og hvid chokolade.

Dessertopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Flere lækre desserter med chokolade...
Klistret chokoladekage med kirsebær
Chokolademousse
Chokoladetripel

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.