Chokolademousse

20 min. + ca. 1 times afkøling(4 pers.)150 g mørk chokolademed højst 70% kakaoindhold15 g smør4 pasteuriseredeæggeblommer4
Af
af Redaktion

20 min. + ca. 1 times afkøling

(4 pers.)

150 g mørk chokolade
med højst 70% kakaoindhold
15 g smør
4 pasteuriserede
æggeblommer
4 pasteuriserede
æggehvider

Pynt: 1 dl piskefløde

Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt dem i en tykbundet gryde ved meget svag varme eller i mikrobølgeovnen på mellemste effekt. Rør smørret i og tag gryden fra varmen. Lad chokoladen køle lidt, før æggeblommerne en ad gangen røres i. Pisk æggehviderne stive og kom dem i chokoladen. Kom moussen i 4 portionsglas og stil dem koldt mindst 1 time eller til næste dag.
Pynt med flødeskum.

Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Foto: Jette M. Vesterager

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.