

(2 pers.)
350 g helbladet, frossen spinat
350 g fileteret fisk - torsk, sej, laks eller pangasius
Salt og peber
2 spsk. citronsaft, friskpresset
1 spsk. flydende margarine
1 spsk. vand
1œ spsk. hvedemel
2 dl minimĂŠlk
œ tsk. salt
1/3 tsk. muskatnĂžd, stĂždt eller revet
40 g mager ost, revet
TilbehĂžr
250 g kartofler
TÊnd ovnen pÄ 200°. TÞ spinaten op i en gryde ved lav varme. Kom spinaten i et ovnfast fad, hÊld evt. lidt af vÊden fra. LÊg fiskefileterne pÄ spinaten og krydr med salt, peber og citronsaft. Pisk flydende margarine, vand og hvedemel sammen i en lille tykbundet gryde ved middel varme. Pisk mÊlken i lidt efter lidt. TilsÊt salt, muskatnÞd og revet ost og lad sovsen koges i 3-4 min. ved lav varme. Fordel sovsen over spinat og fisk. Stil i ovnen 20 min. ved 200°, til overfladen har fÄet lidt farve.
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diÊtist, og du fÄr mulighed for at fÄ vejledning i motion af din egen personlige trÊner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)
Energi-information pr. portion
Energi 1962kJ /469kcal
Protein 50 g
Kulhydrater 40 g
Fedt 10 g
Kostfibre 5 g
Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub
PrĂžv de andre lĂŠkre madopskrifter:
TĂŠrte med skinke og tomater
Laksewraps
Thaisuppe
Du skal vÊre medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrÊnset adgang til alt indhold.