Nemme blåbærkager

Lækre kager med super-bær
Af
af Redaktion

(12 stk.)

200 g blødt smør
1 tsk. vaniljesukker
75 g sukker
275 g mel
1-2 spsk. koldt vand
1 dl blåbær- el. brombærsyltetøj


Rør smør, sukker og vaniljesukker godt. Rør melet i og saml dejen med vandet. Del dejen i 2 og rul hvert stykke i en 5 cm tyk rulle. Skær hver rulle i 6 stykker. Læg stykkerne med skærefladen opad i små muffinsforme og tryk en fordybning i midten. Fyld syltetøj i. Bag kagerne ved 200° på midterrillen ca. 15 min. Køl kagerne af på bagerist.

Bageopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Flere lækre kager med bær..
Små jordbærtærter
Små brombærfristelser

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.