Bagt græskarcreme

Cremen kan enten spises på et stykke brød eller bruges som dip til sprøde grønsagsstænger
Af
af Redaktion

1 hokkaidogræskar
½ dl cremefraiche 38%
1 spsk. citronsaft
1 tsk. fintrevet, usprøjtet citronskal
2 spsk. hakket citrontimian
1 tsk. salt
½ tsk. peber


Vask græskarret og bag det i ovnen ved 180° i 60 min. Skær toppen af og fjern kerner og det trevlede kød fra græskarrets midte. Mos resten af kødet i græskarskallen med cremefraiche. Rør mosen med citronsaft og -skal, timian, salt og peber, smag til og server mosen sammen med et stykke godt brød.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Krydret siciliansk græskar
Græskarpasta
Hokkaido-marmelade

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.