Opskrifter
Hjemmelavet After Eight-roulade med cremet pebermynte-fyld
Lørdag, 24. april 2010Opdateret 2 timer sidenaf Helle Brønnum Carlsen
Denne roulade er lavet uden mel, og så er den smurt med et cremet pebermyntefyld og pyntet med After Eight-chokolader.

1 t og 20 min
10 personer
Rouladebund
60 g mørk chokolade
2 spsk. varmt vand
9 æg delt i blommer og hvider
2½ dl sukker
1 dl kakao
Fyld
2 pasteuriserede æggehvider
1 dl sukker
150 g usaltet smør
½-1 tsk. pebermynteolie el. -ekstrakt
Pynt
100 g mørk chokolade
100 g After Eight + 6 skiver til pynt
2 spsk. usaltet smør
50 g flormelis
Lidt kogende vand
Fremgangsmåde
- Smelt chokoladen med vand ved lav varme.
- Pisk blommerne med halvdelen af sukkeret, til det er tykt.
- Rør sigtet kakao i sammen med smeltet chokolade og pisk hviderne meget stive og seje med resten af sukkeret og fold det i massen.
- Hæld dejen ud i en 30 x 40 cm form, foldet af bagepapir, og bag ved 180° i 20 min., til det er svampeagtigt.
- Rul bunden med bagepapir, til det er afkølet.
- Æggehvider og sukker piskes, røres glat med smør og smages til med pebermynte.
- Smør fyldet på i kagen, der rulles igen og overtrækkes med en blanding af smeltet chokolade, After Eight, smør, flormelis og lidt kogende vand. Når det er halvstørknet, skæres de sidste After Eight i halve og stikkes i kagen.
- Holdes kold, til den skal spises.

Dessert & Kage
Choko-pebermynte-muffins

Dessert & Kage
Chokolade-muffins med After Eight og mandelflager