Farverige franske makroner med smørcreme

Disse flotte og farverige franske makroner - eller macarons om du vil - smager himmelsk, og så er de faktisk ret nemme at lave. Disse er fyldt med en smørcreme.
Af
af Kristina Marckmann
Farverige franske makroner med smørcreme
35 min
20 stk
Franske makroner
175 g flormelis
125 g mandler
3 æggehvider
75 g sukker
Aroma (f.eks. 1 tsk. limesaft, ½ tsk. pebermynteessens el. hindbæressens)
2-3 dråber frugtfarve
150 g blødt smør
75 g flormelis
Aroma (f.eks. 1 tsk. limesaft, ½ tsk. pebermynteessens el. hindbæressens)

Fremgangsmåde

  1. Blend flormelis og mandler til fint mel og pisk æggehviderne stive.
  2. Pisk sukkeret i æggehviderne lidt ad gangen, til sukkeret er opløst, og pisk aroma og frugtfarve i.
  3. Vend mandelblandingen i hviderne og fyld blandingen i en sprøjtepose.
  4. Sæt marengsmassen på en bageplade med bagepapir i 3 cm store cirkler og lad dem stå ved stuetemperatur i 15 min.
  5. Bag kagerne ved 160° i 15 min. og lad dem afkøle.
  6. Pisk smørret luftigt og rør flormelis, aroma og farve i til en ensartet creme.
  7. Saml kagerne to og to med creme imellem og server.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.