Bradepandekage med kardemomme og vaniljesmørcreme

Lækker bradepandekage krydret med kardemomme og toppet med fine rosetter af vaniljesmørcreme. Kagen bages i en bradepande på 22 x 30 cm.
Af
af Kristina Marckmann
Bradepandekage med kardemomme og vaniljesmørcreme
1 t
Bradepandekage med kardemomme
125 g smør
400 g sukker
400 g mel
1 spsk. kardemomme
2 tsk. natron
5 dl kærnemælk
Vaniljesmørcreme
150 g kokosolie
200 g smør
300 g flormelis
1 vaniljestang

Fremgangsmåde

  1. Smelt smørret og pisk det sammen med sukkeret.
  2. Bland mel, kardemomme og natron og rør det i skiftevis med mælken.
  3. Fordel dejen i en bradepande på 22 x 30 cm beklædt med bagepapir, bag kagen ved 200° i 45 min. og lad den køle af.
  4. Vaniljesmørcreme Pisk kokosolie, smør, flormelis og kornene fra vaniljestangen sammen til en ensartet smørcreme og kom den i en sprøjtepose med en stjernetylle.
  5. Dekorér kagen med smørcremen og stil den køligt, til cremen har sat sig.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.