Bradepandekage med kardemomme og vaniljesmørcreme
Lækker bradepandekage krydret med kardemomme og toppet med fine rosetter af vaniljesmørcreme. Kagen bages i en bradepande på 22 x 30 cm.
Af
af Kristina Marckmann

1 t
Bradepandekage med kardemomme
125 g smør
400 g sukker
400 g mel
1 spsk. kardemomme
2 tsk. natron
5 dl kærnemælk
Vaniljesmørcreme
150 g kokosolie
200 g smør
300 g flormelis
1 vaniljestang
Fremgangsmåde
- Smelt smørret og pisk det sammen med sukkeret.
- Bland mel, kardemomme og natron og rør det i skiftevis med mælken.
- Fordel dejen i en bradepande på 22 x 30 cm beklædt med bagepapir, bag kagen ved 200° i 45 min. og lad den køle af.
- Vaniljesmørcreme Pisk kokosolie, smør, flormelis og kornene fra vaniljestangen sammen til en ensartet smørcreme og kom den i en sprøjtepose med en stjernetylle.
- Dekorér kagen med smørcremen og stil den køligt, til cremen har sat sig.

Hjemmebag
Vandbakkelser med vaniljecreme, flødeskum og hindbærkompot

Hjemmebag