Scones med kanel og hasselnødder

Den klassiske udgave af disse teboller er bestemt god, men kanel og nødder giver lige det sidste prik over i’et
Af
af Redaktion
Foto: Jette M. Vesterager
Annonce

(16 stk.)

200 g hvedemel
50 g finthakkede hasselnødder
2 tsk. bagepulver
2 tsk. kanel
25 g sukker
½ tsk. salt
60 g koldt smør
1½ dl mælk
25 g hasselnøddeflager

Bland mel, nødder, bagepulver, kanel, sukker og salt og hak smørret i melblandingen. Rør mælken i og saml dejen med let hånd. Rul dejen ud i 1 cm tykkelse på et melstrøet bord og udstik den i 6 cm cirkler med en udstikker eller et glas. Læg cirklerne på en plade med bagepapir, pensl med mælk og drys med nøddeflager. Bag sconesene ved 200° i 8-10 min., til de er gyldne.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Fyldte nøddeboller
Briocher med hindbærsyltetøj
Morgenscones




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.