Chai latte

Oprindeligt drikkes chai blot med varmt vand, men i den mere moderne og morgenvenlige latte-udgave tilsættes der også skummetmælk
Af
af Redaktion

(4 pers.)

4 dl vand
1 kanelstang
8 kardemommekapsler
5 hele nelliker
1 spsk. darjeeling-te
4 dl varm mælk
Stødt kanel

Kog vandet op med kanelstang, kardemommekapsler og hele nelliker og lad det småkoge under låg i 10 min. Tag gryden af varmen, tilsæt tebladene og lad den trække i 5 min. Varm mælken op til lige under kogepunktet, tag mælken af varmen og blend med en stavblender i 1 min. Hæld teen gennem en sigte og hæld den i 4 varmefaste glas. Fordel mælk og mælkeskum i glassene, drys med kanel og server.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Mokka-magi
Iste med frugter
Iskaffe

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.