Cremet chokoladeparfait med knasende Daim

Denne opskrift på chokoladeparfait med Daim kommer fra vores læser Irene Boje, Aalborg. Den cremede dessert tager ingen tid at lave - og så smager den himmelsk!
Af
af Irene Boje
Cremet chokoladeparfait med knasende Daim
30 min
6 personer
Chokoladeparfait med Daim
4 pasteuriserede æggeblommer
120 g flormelis
100 g mørk chokolade
4 pasteuriserede æggehvider
4 dl piskefløde
1 Daim (2 plader)

Fremgangsmåde

OBS: Chokoladeparfaiten skal stå i fryser i mindst 3 timer, inden den kan serveres.

  1. Pisk æggeblommerne med halvdelen af flormelissen og smelt chokoladen over vandbad.
  2. Pisk hviderne stive med resten af flormelisen og pisk fløden til skum.
  3. Rør chokoladen i æggesnapsen og vend hvider og flødeskum i.
  4. Kom parfaiten i portionsskåle og stil dem i fryseren sammen med Daimen i mindst 3 timer.
  5. Knus den frosne Daim i en minihakker eller kom den i en plastpose og knus den med en kødhammer.
  6. Servér parfaiten drysset med knust Daim.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.