Cremet chokoladeparfait med knasende Daim
Denne opskrift på chokoladeparfait med Daim kommer fra vores læser Irene Boje, Aalborg. Den cremede dessert tager ingen tid at lave - og så smager den himmelsk!
Af
af Irene Boje

30 min
6 personer
Chokoladeparfait med Daim
4 pasteuriserede æggeblommer
120 g flormelis
100 g mørk chokolade
4 pasteuriserede æggehvider
4 dl piskefløde
1 Daim (2 plader)
Fremgangsmåde
OBS: Chokoladeparfaiten skal stå i fryser i mindst 3 timer, inden den kan serveres.
- Pisk æggeblommerne med halvdelen af flormelissen og smelt chokoladen over vandbad.
- Pisk hviderne stive med resten af flormelisen og pisk fløden til skum.
- Rør chokoladen i æggesnapsen og vend hvider og flødeskum i.
- Kom parfaiten i portionsskåle og stil dem i fryseren sammen med Daimen i mindst 3 timer.
- Knus den frosne Daim i en minihakker eller kom den i en plastpose og knus den med en kødhammer.
- Servér parfaiten drysset med knust Daim.

Hjemmebag
Lækre fødselsdags-snegle med daim og kardemomme

Dessert & Kage