Hent kapitel 9 nu! Belgravia fra forfatteren bag Downton Abbey

Tirsdag, 24. maj 2016
af redaktionen
Historien om en hemmelighed, der afsnit for afsnit kommer for en dag bag de smukke hoveddøre på Londons mest storslåede adresse.
Belgravia roman af Julian Fellowes

Forfatteren til tv-serien Downton Abbey, Julian Fellows, er aktuel med den stort anlagte roman Belgravia - en føljeton i 11afsnit.

Du kan læse med i Belgravia på din tablet, smartphone eller computer, når der uge for uge publiceres et nyt kapitel.

Få en smagsprøve på bogen - Hent kapitel 1 gratis her >>

Køb kapitel 2 for 20 kr. her >>

Køb kapitel 3 for 20 kr. her >>

Køb kapitel 4 for 20 kr. her >>

Køb kapitel 5 for 20 kr. her >>

Køb kapitel 6 for 20 kr. her >>

Køb kapitel 7 for 20 kr. her >>

Køb kapitel 8 for 20 kr. her >>

Køb kapitel 9 for 20 kr. her >>

Om Belgravia

Den 15. juni 1815 om aftenen samles den engelske overklasses fornemste repræsentanter i Bruxelles til, hvad der senere skal gå over i verdenshistorien som et af de mest berygtede baller – hertuginden af Richmond’s bal. For det er aftenen før Slaget ved Waterloo, og mange af de flotte unge mænd ved ballet vil den næstfølgende dag optræde på slagmarken.

For Sophia Trenchard, den unge, smukke datter af Wellingtons hovedleverandør, kommer denne aften til at forandre alt. Men det er først 25 år senere, da den opadstræbende Trenchard-familie flytter til Belgravia, Londons nybyggede rigmandskvarter, at aftenens virkelige eftervirkninger bliver følelige. For i denne nye verden, hvor aristokratiet må omgås med nyrige opkomlinge, er der dem, der ville foretrække, at fortidens hemmeligheder forblev skjulte...

Læs mere om Belgravia her