Endnu mere Lavkarbo!

Mandag, 19. august 2013
af Redaktion
Med denne uges Familie Journal følger endnu et lækkert Lavkarbo-tillæg!

Af chefredaktør Anette Kokholm

I denne uge har vi en flot opskriftsbog med bladet. Endnu en dejlig Lavkarbo-samling, hvor vi har valgt at lade vores dygtige ekspert, Tatjana, få lidt mere af ordet.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Tatjana har en brevkasse i bladet, hvor hun hver uge svarer på stort og småt om netop Lavkarbo, og det er virkelig en brevkasse, som I læsere har taget til jer. Og jeg kan sådan set godt forstå det, for skal man lægge sin kost og sin livsstil om, så er det rart at få et godt råd med på vejen.

Fortæl om dine Lavkarbo-erfaringer

Skulle du være gået glip af de forrige bøger, så kan du købe dem i Familie Journals Shop. Det er der allerede mange, der har gjort, så der er nok en del læsere af Familie Journal, der er blevet noget mindre i den seneste tid. Hvis du er en af dem, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os på redaktionen, for vi vil gerne høre om nogle erfaringer! Og måske endda fortælle om dem i bladet til glæde for andre læsere.

Det er i hvert fald nogle dejlige opskrifter, og jeg vil ønske held og lykke til dem, der har levet lidt for godt i ferien og nu skal i gang med at spise efter Lavkarbo-principperne. De står selvfølgelig også i bogen.

Venlige hilsner

Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her

Ris og ros til Anette: redaktionen@familiejournal.dk

Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her

Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"