Livshistorier
Min svigermor skabte dårlig stemning
Af chefredaktør Anette Kokholm
Hvad ville den danske madkultur være, hvis vi ikke havde haft charterturismen? Spagetti med kødsovs, pizza, tzatziki, pommes frites, coq au vin - oprindelig andre landes mad, men nu også retter, der ofte optræder på middagsbordet i danske hjem. Heldigvis!
Nu, hvor mange af os er vendt hjem fra ferie, er det sjovt at eksperimentere med den fremmede mad i vores egne, hjemlige gryder. Men tit er det svært at ramme den rigtige smag, dels fordi man ikke har de rigtige opskrifter, dels fordi det kan være vanskeligt at finde de rigtige ingredienser.
Genskab feriestemningen
Med bladet i dag har vi forhåbentlig rådet bod på begge dele, og jeg vil ønske velbekomme. Og lade begrebet feriemave få en helt ny betydning...
Mange hilsner
Få en smagsprøve på tillægget her - bladet kan købes i kioskerne fra mandag 9. august...