Heksekunster til Skt. Hans

Mandag, 17. juni 2013
af Redaktion
I denne uges Familie Journal medfølger et flot tillæg med masser af sunde tips om, hvilke af naturens egne midler, der kan få dig frisk og glad gennem sommeren.

Af chefredaktør Anette Kokholm

Det er nu årets lyseste tid. På søndag vil bålene blusse over hele landet, og vi vil efter bedste evne skråle med på den gamle sang om, at vi vil fred her til lands.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Jeg tænker altid, når jeg står der ved det store bål, at vi er heldige her i Danmark, at vi er født et sted, hvor der netop er fred. At når der brænder bål, så er det ikke fordi, der er noget, vi skal være bange for, men fordi vi fejrer midsommeren.

Heksen på bålet

Heksen på bålet vækker minder om en tid, hvor det var legalt at jage dem, man ikke forstod, dem, hvis evner man var bange for. Heksekunster var ofte at kunne helbrede syge med naturens egne midler, og netop sådan et tillæg har vi med bladet her i denne uge.

Den skønne kvinde på forsiden ville aldrig i dag blive tolket som farlig, sådan som hun ville være blevet det, dengang kloge koner var nogen, man brændte på bålet.

Det er mit håb, at tillægget vil sprede nytte og glæde, og jeg vil ønske alle læsere af Familie Journal en dejlig sankthans med bål og brand og måske nogle af de dejlige opskrifter på mad, der passer til.

Venlige hilsner

Meld dig ind i Familie Journals Slankleklub her

Ris og ros til Anette: redaktionen@familiejournal.dk.

Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"