Hvordan går det med de gode intentioner?

Mandag, 6. januar 2014
af Redaktion
Har du lovet dig selv, at dette er året, hvor du vil lægge din kost om og smide nogle kilo? Så håber vi, at du kan få glæde af Lavkarbo-hæftet, der følger med Familie Journal i denne uge. I dette hæfte tager vi endnu en gang fat på 5:2 Kuren.
Familie Journal, der udkommer mandag 6. januar 2014
Familie Journal, der udkommer mandag 6. januar 2014

Af chefredaktør Anette Kokholm

Nu ved jeg jo ikke, hvordan det er fat med nytårsforsætterne derude hos jer læsere. Om der er mange af dem, og hvor svære de er.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Men jeg kender en del, der har svoret, at nu er det slut. Slut med alt muligt.

De, der skal holde op med at ryge, har været på apoteket og købe tyggegummi og kunstige cigaretter med nikotin i. Abstinenserne hos eks-rygerne går helt åbenlyst i humøret, så det gælder om at gå i dækning, når man spotter en gnaskende eller sugende kollega i disse dage. Rygerne på afvænning er faktisk de værste at omgås, men også kun næsten.

Et salatblad

For så er der alle dem, der skal holde op med at spise. Dem, der bare skal have et salatblad, som de siger. De kan kendes på deres knurrende maver og på deres stift rettede blikke mod buffeten i kantinen. For ikke at tale om deres opgivende blikke på kagefadet ved kaffemaskinen eller på lyden af knasende gulerødder hele dagen.

Jeg kan ikke lade være med at smile over dem, og så kommer jeg lige her med en diskret opfordring. Jeg kan ikke hjælpe rygerne, men slankefolket behøver altså ikke sulte. Spis efter Lavkarbo-metoden, og du bliver både let og mæt.

Og til alle jer, der er ved siden af en afvænner: Hold ud. Det går over. Januar holder op hvert år.

Godt nytår!

Venlig hilsen

Du får masser af opskrifter og tips til Lavkarbo-kuren her >>

Kom i gang i dag!

Efter mange forespørgsler, kan du nu købe Lavkarbo-hæfterne i vores webshop. Alle hæfterne indeholder spændende opskrifter, som sikrer dig et vægttab og ikke smager af kedelig slankemad.

Hvert tillæg koster kun 20,-