Julen begynder med Familie Journals Julehæfte

Mandag, 19. november 2012
af Redaktion
Anette synes, at årets traditionsrige forside på Familie Journal, nemlig julekirken, er særlig flot i år, og stemningen i billedet er lige i Familie Journal ånd
Familie Journal, der udkommer mandag 19. november 2012
Familie Journal, der udkommer mandag 19. november 2012

Af chefredaktør Anette Kokholm

Denne uges udgave af Familie Journal består af hele 200 siders hyggelig læsning.
Men en af siderne er helt særlig, og den får mit julegén til at blafre år efter år. Nemlig forsiden, billedet af kirken, som er en tradition, der stammer helt tilbage fra for meget længe siden!
I år, synes jeg, er julekirken særlig flot, og stemningen i billedet er lige i hjertet på det, vi gerne vil signalere med vores blad.

En ældre dame
For Familie Journal er jo en gammel dame, der fylder 136 år i januar.
Og tradition og værnen om de gode, gamle værdier, som samvær med ens kære, dejlig mad og hyggelige sysler, holder stadig. Det gør vi meget ud af, samtidig med, at vi tænker en del over, hvordan vi holder bladet friskt og nutidigt.
Jeg synes, at forsiden rammer begge kriterer rigtig flot. Og så varsler den julen ind i bladet, en tid vi på redaktionen har glædet os til længe.
Lad mig ønske alle en rigtig glædelig jul!

Ses vi på Familie Journals julemesse?
Den første weekend i december forvandler vi Lillebæltshallerne i Middelfart til Danmarks hyggeligste julemesse - og du kan også komme med! Læs mere om julemessen her - og køb dine billetter her: familiejournal.dk/julemesse