Kolde næser og varm suppe

Mandag, 18. januar 2010
af Redaktion
At komme hjem fra en rask tur i den friske luft og så blive varmet igennem helt ind til sjælen - det er noget af det bedste. Så vi har udvidet madsiderne og inviterer på suppe
Foto: Jette M. Vesterager
Foto: Jette M. Vesterager

For nogen tid siden var jeg ude og gå en lang tur i skoven sammen med min mand og to af vores gode venner. Det var iskoldt, og da vi kom forbi en kro i udkanten af skoven, gik vi ind for at varme os lidt.
Her var menukortet godt og gammeldags, men ikke et eneste sted var der suppe at finde. Da den søde tjener kom, og vi vantro spurgte, om det virkelig kunne passe, at de ikke havde en tallerken varm suppe på denne kolde vinterdag, slog hun ud med armene og beklagede, at det havde de faktisk ikke, men det skulle sandelig være anderledes nu. Og hvis vi ville komme igen næste weekend, så kunne vi få en portion helt gratis.

Varm helt ind i sjælen
Det gjorde vi nu ikke, men jeg har tit tænkt på, at kolde næser og vanter på en eller anden måde hænger sammen med varm suppe. At komme hjem fra en rask tur i den friske luft, og så blive varmet igennem helt ind i sjælen.
I dette nummer af Familie Journal har vi udvidet madsiderne og byder på suppe og godt brød til.
Velbekomme og mange hilsner

Mangler du en opskrift på en god suppe?
Vintersuppe med oksekød
Rodsuppe med smørstegte svampe