Lidt go' musik gør alle mennesker glade...

Mandag, 11. november 2013
af Redaktion
Med denne uges Familie Journal medfølger et flot Dansktop tillæg, der bl.a. byder på en stor artikel om Brødrene Olsen. I bladet kan du bl.a. læse om Grethe, der blev gift som 65-årig, og så får du strikkeopskrifter på lunt efterårsstrik. Du får naturligvis også masser af lækre madopskrifter. Prøv f.eks. de lækre nøddebunde med chokolademousse! Rigtig god fornøjelse med denne uges Familie Journal

Af chefredaktør Anette Kokholm

Da vi her på bladet lavede de to første Dansktop magasiner, var vi både stolte og spændte, for vi mente, at der manglede et forum for den musik, der gør så mange mennesker glade. I betragtning af, hvor populær genren er, er der bemærkelsesværdigt stille omkring den i medierne.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Den etablerede presse skriver sjældent om dansktop, og når den gør, er det ikke altid den store respekt, der præger artiklerne.

Selv i radioen har dansktoppen en sær underprioriteret status, og de populære Top Charlie-udsendelser er også lukket. Jeg forstår det ikke, og derfor udgav vi magasinerne.

Det tredje Dansktop magasin

I denne uge kommer så det tredje magasin, denne gang som gratis tillæg til Familie Journal. Og hvorfor så det? Med det gratis, altså?

Jamen det er fordi, det desværre viste sig at være en dårlig forretning at udgive et sådant magasin. Og da vi faktisk mener herinde, at dansktopmusikken fortjener et forum, så lader vi nu det dyre papir og de glitrede sider passe sig selv og præsenterer altså her et nyt slags blad i bladet.

Jeg håber, det vil glæde rigtig mange. Selv glæder jeg mig til den store artikel om Brødrene Olsen og til den om Hansi. Og...

Venlige hilsner

Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her

Ris og ros til Anette: redaktionen@familiejournal.dk.

Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"