Min hjemmelavede hyldeblomstsaft

Mandag, 9. juli 2012
af Redaktion
I denne uge har vi et ekstra tillæg, hvor du får masser af opskrifter på kolde drikke og desserter
Familie Journal, der udkommer mandag 9. juli 2012
Familie Journal, der udkommer mandag 9. juli 2012

Af chefredaktør Anette Kokholm

Hjemme i min vindueskarm i køkkenet står der tre flasker med saft.
De står, så man ikke kan undgå at se dem, uanset hvor man er i køkkenet, for jeg er rævestolt af den saft.
Hyldeblomstsaft er nok noget af det nemmeste at lave overhovedet, og det er sikkert heller ikke spor sundt, for der skal jo en del sukker til.
Men alligevel bliver hver eneste medlem af familien og de gæster, der måtte forvilde sig ind, budt på et glas af mors den hjemmelavede.
Saften er et bevis på, at jeg ikke altid bruger de nemme løsninger (hyldeblomstsaft kan fås for ingen penge i Netto) men at jeg forkæler mine børn med noget, jeg har lagt hjertet i.

Kolde drikke
I denne uge har vi et tillæg med blandt andet kolde drikke, og der findes nok ikke noget bedre end en god, hjemmelavet drik på en varm sommerdag.
Så må vi bare satse på, at sommeren viser sig fra sin bedste side.
Skål - og venlige hilsner

Lav din egen hyldebomstsaft. Klik her og se hvordan

Meld dig ind i Familie Journals Slankleklub her

Ris og ros til Anette: Skriv her

Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker dessert" og "Jeg elsker mor"