Når bare det hjælper

Mandag, 17. februar 2014
af Redaktion
Med dit Familie Journal i denne uge får du et stort tillæg med de bedste helseråd om gigt. I bladet kan du bl.a. læse om Timm og Debbie fra DR-programmet ”Sikke tømmermænd”, der har kæmpet en brav kamp for at kunne købe den gård, de længe har drømt om. Du kan også læse hvad vores socialrådgiver, Gitte Madsen, svarer en fortvivlet farmor, der ikke må se sit barnebarn. God fornøjelse med ugens blad.

Af chefredaktør Anette Kokholm

I gamle dage brændte man kvinder på bålet, hvis de med naturens egne midler kunne helbrede eller lindre sygdom og smerter. Det gør vi jo som bekendt ikke længere. I dag skriver vi de gode råd ind i et tillæg, som det, du får med Familie Journal i denne uge.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Jeg kender mange, der har gigt, for det er en folkesygdom. Og hver og en af dem vil være lykkelig, hvis der er noget, nogen andre kender til, som de kan bruge til at få det bedre.

Det gælder i virkeligheden mange andre sygdomme eller skavanker. Sidder man rundt om et bord til middag i et godt selskab, og talen falder på en eller anden dårligdom, så kan man være sikker på, at der er nogen, der har hørt om nogen, som prøvede dette eller hint og blev raske og friske igen.

Min dårlige nakke

Selv har jeg lidt af en dårlig nakke i mange år efter et trafikuheld. Og de mange, gode råd, jeg har modtaget, ville kunne fylde hele bladet her. Rigtig mange af dem har jeg efterprøvet, for lige meget hvor tosset, det end kunne lyde, så kunne det jo være, det hjalp. Det ville da være dejligt!

Nu er det selvfølgelig ikke sådan, at jeg synes, vores tillæg er tosset. Tværtimod, og jeg håber virkelig, at de mange gode tip og råd vil være til gavn.

God læselyst og mange hilsner

Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her

Ris og ros til Anette: redaktionen@familiejournal.dk.

Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"