Når søvnen ikke vil komme

Mandag, 11. august 2014
af Redaktion
Med dit Familie Journal i denne uge får du et hæfte med de bedste råd om søvn. I bladet kan du læse om Morten, der med hjælp fra Odense Marcipan kom ud af et årelangt hashmisbrug. Læs også artiklen om Aase, der har tabt sig 40 kilo ved bl.a. at cykle. Du får naturligvis mange flere artikler, dejlige romaner, strikke- og madopskrifter i denne uges Familie Journal.
Familie Journal, der udkommer mandag 11. august 2014
Familie Journal, der udkommer mandag 11. august 2014

De bedste råd om søvn

I denne uge medfølger et hæfte, fyldt med gode råd til dig, der døjer med søvnbesvær. Du får bl.a. råd til hvordan du undgår søvnbesvær, falder nemmere i søvn og hvilke urter, de virker søvndyssende.

Af chefredaktør Anette Kokholm

Skal du skrive om søvnløshed? Dig?!! Sådan lød det fra min søde veninde, som tit er med mig en tur i sommerhus og derfor kender mine søvnvaner bedre end de fleste.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

For jeg sover godt og helst meget. Når man inddeler i A- og B-mennesker, så plejer jeg at sige, at jeg er C. Jeg går gerne tidligt i seng, og jeg sover gerne længe. Jeg sover hele natten uden at vågne, medmindre nogen vækker mig, selvfølgelig.

En bedre søvn

Jeg tror, jeg er ramt af først en lang periode med mange børn, der vågnede på alle tider af natten. Og derefter fire år på Go'morgen P3, (vi mødte klokken fire), og dernæst to år på Go'morgen Danmark på TV2, hvor vi dog først mødte halv fem.

Jeg trænger bare stadig til at sove.

Men jeg har med min søde veninde opdaget, at jeg faktisk er heldig, at jeg kan. Hun går nemlig konsekvent sent i seng og vågner virkelig tidligt. Og når jeg spørger, hvorfor hun ikke bare lukker øjnene, får jeg kun et træt smil tilbage.

Og jeg er da klar over, at der er mange mennesker, der ønsker en bedre søvn. Så det er mit håb, at vores tillæg i denne uge kan hjælpe min veninde og de mange andre mennesker, der trænger til lidt søvn.

Venlige hilsner

Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her

Ris og ros til Anette: redaktionen@familiejournal.dk.

Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"

Fine varer fra Familie Journals webshop

Kunne du tænke dig at få fingrene
i Familie Journals hæfter med lækre
Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som
PDF i Familie Journals shop!

Din pris: 20 kr. per stk.
Køb bogen her >>

I bogen "ISABELLAS Buketter
& Kranse" får du 120 siders
inspiration til smukke buketter
og kranse, du selv kan binde
af havens blomster og grene.

Din pris: 349 kr.Download Familie Journal på AppStore her >>

God fornøjelse!