Pølse med pølser

Mandag, 17. august 2009
af Redaktion
I grilltider kan kylling, okse, lam og gris kan sagtens optræde til det samme måltid - om vinteren ville familien nok studse lidt over den sammensætning
Foto: Jette M. Vesterager
Foto: Jette M. Vesterager

Sommeren er guf-tid for madelskere, for alting smager bare bedre. Grøntsagerne og frugten dirrer af saft, kartoflerne er nye og lækre, og så er det bare så hyggeligt at grille.
Hjemme hos os står den på grill stort set hver dag i sommerhalvåret. Og fordelingen af opgaver er nok ret typisk: Jeg står i køkkenet og snitter tilbehør, mens min mand overvåger kødet på risten ude på terrassen.
Og vi taler kød på den gennemførte måde: Kylling, okse, lam og gris kan sagtens optræde til det samme måltid. Om vinteren ville familien nok kigge lidt, hvis jeg serverede kyllingelår, hakkebøffer og pølser til aftensmad, men om sommeren er det ligesom meningen.

Smager godt - og fylder godt
Og så skal der jo også altid liiiiiige være en pølse til sidst. Ville vi spise pølser hver dag om vinteren? Det tror jeg ikke. Bliver jeg køn af at spise pølser hver dag? Desværre nej.
Hvis der er nogen, der genkender det her, så kan de glæde sig over vores slanketillæg i denne uge.
For nok smager det, men pølse med pølser fylder altså også på sidebenene...

Læs Anettes tidligere blogindlæg

Få en smagsprøve på slanketillægget her...
Marineret kotelet med kålsalat

Hvis du er mere til grill, så kig her...
Mørbradspid med mangocreme
Grillet multe med spinat og sesambønner