DDV-opskrift: Marineret kotelet med kålsalat
170 g svinekotelet uden fedtkant
Marinade
30 g tomatpuré
1 tsk. engelsk sauce
2 tsk. sojasauce
2 spsk. eddike
1 knsp. cayennepeber
Lidt citronsaft
Evt. lidt flydende sødemiddel
100 g spidskål
100 g peberfrugter
30 g cashewnødder
1 bdt. koriander (el. persille)
10 g olie
Salt
Peber
Citronsaft
Pisk alle ingredienserne til marinaden sammen. Kom koteletten i en plasticpose med marinaden og vend godt rundt.
Lad den marinere i køleskab i et par timer, inden den steges på en grillpande. Snit kålen meget fint og striml peberfrugterne så fint som muligt.
Bland salaten sammen med nødderne, hakket koriander, olie og lidt citronsaft.
Krydr med salt og peber, og server koteletten sammen med salaten.
Slankeopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter
Se også...
Sesamlaks med citrussalat
Toastbrød med sennepstun og Jordbærsoftice
Bliv medlem af Familie Journals vægttabsklub