Populært smørrebrød

Mandag, 13. august 2012
af Redaktion
Hvis bare man venter længe nok, så bliver det moderne igen! I denne uge kan du glæde dig til tillægget Smørrebrød og snitter, der følger med ugens blad
Familie Journal, der udkommer mandag 13. august 2012
Familie Journal, der udkommer mandag 13. august 2012

Af chefredaktør Anette Kokholm

Hvis man bare venter længe nok, så bliver det moderne igen. Sådan plejer min svigermor at sige, og da vi lavede ugens tillæg til Familie Journal om smørrebrød og snitter, sendte jeg hende en kærlig tanke.
Dansk smørrebrød eksporteres i disse år, blandt andet til USA, hvor det regnes for meget fint og eksotisk. På de smarte steder i København blomstrer smørrebrødsrestauranterne, og her koster en kartoffelmad det hvide ud af øjnene.

En fin kartoffelmad
Jeg kunne ikke lade være med at more mig, da jeg gumlede mig gennem omtalte kartoffelmad det meget fine sted, for vel var den da god, men noget SÅ specielt, synes jeg ikke, den var. Og ganske kort fra restauranten ligger desuden forretninger, der har solgt smørrebrød lige siden den dag, hvor min svigermor stod i lære som - ja, smørrebrødsjomfru.

Så mon ikke vi samles om smørrebrødet i disse år, både dem som lige har opdaget det og dem, som har spist det i mange år. Og det er vel egentlig heller ikke så skidt!

Velbekomme og venlig hilsen

Få en smagsprøve på tillægget her...

Meld dig ind i Familie Journals Slankleklub her

Ris og ros til Anette: Skriv her