
Kære Puk
Vores sexliv er gået i stå
Af chefredaktør Anette Kokholm
Hvis man bare venter længe nok, så bliver det moderne igen. Sådan plejer min svigermor at sige, og da vi lavede ugens tillæg til Familie Journal om smørrebrød og snitter, sendte jeg hende en kærlig tanke.
Dansk smørrebrød eksporteres i disse år, blandt andet til USA, hvor det regnes for meget fint og eksotisk. På de smarte steder i København blomstrer smørrebrødsrestauranterne, og her koster en kartoffelmad det hvide ud af øjnene.
En fin kartoffelmad
Jeg kunne ikke lade være med at more mig, da jeg gumlede mig gennem omtalte kartoffelmad det meget fine sted, for vel var den da god, men noget SÅ specielt, synes jeg ikke, den var. Og ganske kort fra restauranten ligger desuden forretninger, der har solgt smørrebrød lige siden den dag, hvor min svigermor stod i lære som - ja, smørrebrødsjomfru.
Så mon ikke vi samles om smørrebrødet i disse år, både dem som lige har opdaget det og dem, som har spist det i mange år. Og det er vel egentlig heller ikke så skidt!
Velbekomme og venlig hilsen
Få en smagsprøve på tillægget her...
Meld dig ind i Familie Journals Slankleklub her (link fjernet)
Ris og ros til Anette: Skriv her
Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker dessert" og "Jeg elsker mor"